Ücretsiz Kargo ile Kitap Nasıl Alınır?

Birçoğumuz online alışverişlerdeki kargo ücretinden şikayetçiyiz. Hatta kimi zaman, yalnızca kargo bedeli nedeniyle alışverişimizden vazgeçebiliyoruz.

Pek çok marka, tüketicilerin bu taleplerini de dikkate alarak kargo bedava kampanyaları düzenlemekte. Güncel kargo bedava kampanyalarını buradan görüntüleyebilirsiniz. Gelin, ücretsiz kargo ile kitap alışverişinizi nasıl tamamlayabileceğinizi birlikte inceleyelim.

Kargo Bedava Nedir?

Ücretsiz kargo ya da kargo bedava kampanyaları, bir online mağazadan yapılacak olan alışverişlerde kargo bedelinin tahsil edilmeyeceği anlamına gelmektedir. Markaların düzenledikleri kargo bedava kampanyaları, belirli bir tutar üzerindeki alışverişlerde ya da sadece seçili ürünlerde uygulanıyor olabilir.

Kargo bedava indiriminden yararlanabilmeniz için, kampanya şartlarında belirtilen kurallara uymanız önemlidir. Düzenlenen kampanyalar belirli bir kupon koduna bağlı olarak değil, sepetinize eklediğiniz ürünlere ve toplam tutara göre uygulanmaktadır.

İndirimliKupon olarak tüm indirimlerden aktif şekilde yararlanabilmenize yardımcı olmak amacıyla kargo bedava kampanyalarındaki tüm kural ve koşulları detay sayfasında listelemekteyiz. Bu sayede alışverişinizi gerçekleştirirken dikkat etmeniz gerekenleri önceden bilmenizi amaçlıyoruz.

Ücretsiz Kargo ile Kitap Nasıl Alınır?

D&R ve İdefix gibi birçok marka, belirli aralıklarla kargo bedava kampanyaları düzenlemekte. Siz de İndirimliKupon’u  Facebook ve Instagram üzerinden takip ederek en güncel kampanyalar hakkında bilgi alabilir, alışverişlerinizi avantajlı hale getirebilirsiniz.

D&R üzerinde yılın her günü 60 TL ve üzeri alışverişlerinize ücretsiz kargo uygulaması bulunmaktadır. Kargonuzu ücretsiz hale getirebilmek için tek yapmanız gereken, sepetinizdeki ürünlerin toplam fiyatının 60 TL ve üzerinde olduğundan emin olmak. Ücretsiz kargo uygulamasının yalnızca yurtiçi siparişlerde geçerli olduğunu da özellikle belirtelim.

İdefix’ten vereceğiniz siparişlerde ise tüm yıl boyunca 50 TL ve üzeri alışverişlerinizden kargo ücreti alınmaz. Siparişlerinizde ücretsiz kargo ile kitap almak için, sepetinizin 50 TL ve üzeri tutarda olduğundan emin olmanız yeterlidir. Bu uygulama da, yalnızca yurtiçi siparişlerde geçerlidir. Yurtdışından vermek istediğiniz siparişlerde, teslimat adresine göre farklı ücretler uygulanabilir.

Siparişlerinizi parça parça vermek yerine, almak istediğiniz tüm ürünleri tek bir siparişte toplamak kargo bedava uygulamasından yararlanmanıza yardımcı olur. D&R online mağazasındaki aktif kampanyaları görmek için burayı, İdefix kampanyalarını incelemek için ise burayı tıklayabilirsiniz.