En Güzel Karne Hediyelerini İndirimliKupon’la Satın Alın!

2017-2018 eğitim öğretim yılının sömestr tatili 22 Ocak itibariyle başlıyor. Yoğun geçen ilk dönemin ardından bir süre dinlenmek ve eğlenmek için vakit bulabilecek olan çocuklar oldukça sevinçli. Peki siz karne alacak olan çocuğunuz için hediyenizi seçtiniz mi?

Karne hediyesi, her çocuğun en büyük beklentilerinden biridir. Karne aldıktan sonra aileden gelecek ufak bir hediye, sonraki eğitim hayatında daha büyük gayret ve çaba gösterilmesini de teşvik eder. Gelin her yaştan öğrenci için en güzel karne hediyelerini birlikte inceleyelim.

İlkokul Öğrencilerine Karne Hediyesi

İlkokul öğrencileri 6 ile 10 yaşları arasındaki çocuklardır. Bu nedenle doğru hediye seçimi, öğretici ve eğlenceli olmalıdır.

Clementoni Oyun Setleri, çocukları erken yaşlarda bilimle tanıştırma ve deney yapma deneyimini kazandırmak üzere tasarlanır. Bilimin her alanına ilgi duyan çocuklar için hazırlanan setleri buradan inceleyebilirsiniz.

Teknolojinin hayatımızın her alanına işlendiği bu dönemde yaşça küçük olan çocuklarınıza sosyalleşebilecekleri hediyeler almak önemlidir. Bu nedenle aile ve arkadaşlarla birlikte oynanması gereken Tabu Junior gibi kutu oyunlarını da tercih edebilirsiniz. Oyun, çocukların kendilerini ifade yeteneklerini geliştirirken sosyal bir ortam da sağlaması ile biliniyor. Oyunu buradan inceleyebilirsiniz.

Ortaokul Öğrencilerine Karne Hediyesi

Ortaokul çağı, çocukların ilgi alanlarının şekillendiği ve belirlendiği dönemler olarak öne çıkar. Bu yaş grubundaki çocuklara yeni deneyimler yaşatmak ve ilgi duyabilecekleri yeni alanlar tanıtmak gerekir.

Ortaokul çağı için karne hediyesi seçerken çocuğunuzun ilgi gösterdiği alanları doğru bilmeniz önemlidir.  Yaratıcı aktiviteler yapmasını sağlayabilmek için bir aksiyon kamerası alabilirsiniz. Bu sayede çocuğunuz hem çekim yapmak, hem de eğlenmek için farklı aktiviteler deneyebilir ve kendini görsel alanda geliştirebilir. GoPro aksiyon kamera fiyatlarını buradan inceleyebilirsiniz.

En güzel karne hediyelerinden biri de, kışın tadını sonuna kadar çıkartabileceğiniz bir kayak tatilidir. Kayak, motor becerilerinin ve dengenin geliştirilmesini sağlayan olimpik bir spordur. Siz de ortaokul çağındaki çocuğunuzu muhteşem bir kayak tatili ile ödüllendirmek için rezervasyonunuzu buraya tıklayarak Tatilbudur üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Lise Öğrencilerine Karne Hediyesi

Lise dönemi, geleceğe dönük kararların alındığı ve meslek seçiminin yapıldığı yaş grubudur. Bu nedenle çocuğunuzu doğru yönlendirmek, severek yapacağı bir meslek edinmesi için oldukça önemlidir.

Ortaokul çağında belirlenen ilgi alanları, lise döneminde değişiklik gösterebilir. Bunun en önemli nedeni ise ergenlik ile birlikte yaşanan hormonal değişimlerdir. Çocuğunuzun farklı meslek gruplarını tanımasını ve deneyimlemesini sağlayacak hediyeler, ileriye dönük en büyük yatırım olacaktır.

Bu dönemdeki öğrencilerin yurtdışında bir tatil yapması yalnızca yabancı dilini geliştirmesini değil, farklı yaşam stillerini tanımasını da sağlar. Bu sayede çocuğunuz eğitim almak istediği ülkeyi kesin olarak seçebilecek ve alanını belirleyebilecektir. Yurtdışı sömestr tatili seçeneklerini görmek için burayı tıklayabilirsiniz.

Bir diğer güzel karne hediyesi de, egzersiz ve spor aletleridir. Egzersiz yapmak, zihnin berraklaşmasını ve odak süresinin uzamasını sağlar. Üniversite sınavı öncesinde bol bol egzersiz yapan öğrenciler, sınav stresinden daha az etkilenmektedir. Spor ve egzersiz aletlerini incelemek için burayı tıklayabilirsiniz.